Η γιορτή της μητέρας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ!!🌺

20200510_125125

Για ακόμα μια φορά οι μανούλες όλου του κόσμου γιορτάζουν.

Και μαζί τους η ανιδιοτελής, βαθιά, ανυπόκριτη αγάπη.

Αυτή που μας  κάνει χωρίς δευτερη σκέψη να πέφτουμε και στην φωτιά ακόμη  για τα παιδιά μας . Που μας  κάνει θερια ανήμερα,  πολεμιστες ατρόμητους  μπροστά στον κινδυνό τους.

Τα παιδιά μας, που από την στιγμή που βγήκαν από τον κόρφο μας , απ’τη στιγμή που πρόφεραν για πρώτη φορά εκείνο το κουτσοστραβο μα μά, γίνανε για πάντα το Α και το Ω στην ζωή μας.

Για αυτό παιδιά όλων των ηλικιών,όλου του κόσμου όπου και αν είστε ότι και αν κάνετε, θυμηθείτε την μανούλα σας την ημέρα αυτη. Ενα χάδι, ένα φιλί ένα λουλούδι, ένα δωράκι αρκεί. Αρκεί να μην ξεχαστεί τουτη η σημαντική γιορτή.

Και για όσους τα πράγματα έχουν πάρει άλλη τροπή, τουτη η μέρα είναι μαγική και η καλύτερη για να γίνει η αλλαγή.

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Μανούλα Αλκηστη

💙💚🧡💗

 

About Άλκηστις Αρχιμανδρίτου

• Καθηγήτρια φυσ.αγωγής, πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών 1989, ειδικότητα ιστιοπλοΐα. • Δασκάλα ιππασίας • Οργανώτρια outdoor activities, εκδηλώσεων, events,σεμιναρίων κυρίως με άξονα την ευζωία και την υγεία. • Ρεφλεξολόγος απόφοιτος του Κ.Ε.Ρ.Ε. Αθηνών 2003 • Ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, της διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων και της φύλαξης και συντήρησης οικιών δραστηριοποιημένη στην Πάρο. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει ασχοληθεί με την ρεφλεξολογία και την μάλαξη (μασάζ) και έχει διαμορφώσει την δική της τεχνική στην οποία συνδυάζει διάφορα είδη εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων. Ο προβληματισμός της για την υγεία και την ασθένεια, η αγάπη για την ζωή κοντά στη φύση και η εμπειρίες της, οδήγησαν τα βήματά της τόσο στην έρευνα και την ενασχόληση με την φυσική θεραπευτική, την καλλιέργεια βοτάνων και διάφορες μορφές εναλλακτικών θεραπειών όσο και στην διοργάνωση και συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, αγώνων, σεμιναρίων, μαθημάτων και γενικότερα δράσεων που έχουν σχέση με την ευζωία μέσα από έναν φυσικό και υγιή τρόπο ζωής. Το 2010 ξεκινά η συγκέντρωση και η οργάνωση όλων των δραστηριοτήτων και πληροφοριών σε ένα ενιαίο πλαίσιο καταλήγοντας στην ίδρυση της ευζωίας που αποτελεί ένα όνειρο ζωής.
This entry was posted in ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε