Ευζωικό σχολείο της φύσης ξανά! Ιππασία. Efzoia nature school again! Riding.

 

For english scroll down

Ναι!!!!!! επιτέλους ξαναήρθε η ώρα για Ευζωικό σχολείο της φύσης.
Ξεκινάμε λοιπόν με τι αλλο; Με ιππασία!

 

Κυριακή 26/11/17
12:00 -13:00 (αρχάριοι), 13:00-14:00(προχωρημένοι) 14:00-15:00 (βόλτα ενηλίκων)

Στη Φάρμα του Θανάση , Αμπελάς Ναουσσας

Με ξεναγούς τον Θανάση και την Μιχαηλία θα γνωρίσουμε τα ζώα της φάρμας από άλογα μέχρι ελάφια και θα μάθουμε πως τα περιποιούμαστε. Για όσα παιδιά θέλουν είναι ευκαιρία για μια γνωριμία με την Ιππασία.
*  Οποια παιδιά θα κάνουν ιππασία θα πρεπει να το δηλώσουν μέχρι 24/11/17    16:00 στο:

 


*Θα υπάρχει πρόσθετη συμμετοχή   5€ για 15′  γνωριμία με την ιππασία (αρχάριοι) , 10€ για 30′  μάθημα ιππασίας (προχωρημένοι) . Επίσης για τους γονείς και τα μεγαλύτερα παιδια 30€ για βόλτα 1 ώρας (προχωρημένοι) .
Παρακαλώ σημειώστε την εμπειρία σας στο πεδίο σχολια στην φόρμα συμμετοχής.
Τα μαθήματα ιππασίας θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών.

Πληροφορίες :
efzoiasmile@gmail.com
και 6944655200 κα. Άλκηστη

Yes it’s riding time for Efzoias Nature School once again!

Sunday 26/11/17
12:00 -14: 00 beginners 15′, 14:00-16:00 advanced 30′, 16:00-17:00 huck out advanced

Thanassis Farm, Ambelas Naoussa
Discover the farm  with our hosts Thanasis and Mihailia. From Horses to deers we will get to know the farms animals, learn about  the farms works. And as always efzoias surprises are awaiting …

Optional introduction in riding.
* The children who want to have a riding lesson will have to apply until 24/11/17  4p.m. in the above form.
There will be an additional participation cost,  beginners 5€ for 15′ introduction in horse riding , advanced 10 € for 30′  riding lesson. Also for parents and older children 30€ for 1 hour huck out. Please note your experience in the comments field on the membership form.
Riding lessons will be given priority because of a limited number of entries.

 

More info:
efzoiasmile@gmail.com,
tel. 6944655200  Alkistis

 

 

About Άλκηστις Αρχιμανδρίτου

• Καθηγήτρια φυσ.αγωγής, πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών 1989, ειδικότητα ιστιοπλοΐα. • Δασκάλα ιππασίας • Οργανώτρια outdoor activities, εκδηλώσεων, events,σεμιναρίων κυρίως με άξονα την ευζωία και την υγεία. • Ρεφλεξολόγος απόφοιτος του Κ.Ε.Ρ.Ε. Αθηνών 2003 • Ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, της διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων και της φύλαξης και συντήρησης οικιών δραστηριοποιημένη στην Πάρο. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει ασχοληθεί με την ρεφλεξολογία και την μάλαξη (μασάζ) και έχει διαμορφώσει την δική της τεχνική στην οποία συνδυάζει διάφορα είδη εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων. Ο προβληματισμός της για την υγεία και την ασθένεια, η αγάπη για την ζωή κοντά στη φύση και η εμπειρίες της, οδήγησαν τα βήματά της τόσο στην έρευνα και την ενασχόληση με την φυσική θεραπευτική, την καλλιέργεια βοτάνων και διάφορες μορφές εναλλακτικών θεραπειών όσο και στην διοργάνωση και συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, αγώνων, σεμιναρίων, μαθημάτων και γενικότερα δράσεων που έχουν σχέση με την ευζωία μέσα από έναν φυσικό και υγιή τρόπο ζωής. Το 2010 ξεκινά η συγκέντρωση και η οργάνωση όλων των δραστηριοτήτων και πληροφοριών σε ένα ενιαίο πλαίσιο καταλήγοντας στην ίδρυση της ευζωίας που αποτελεί ένα όνειρο ζωής.
This entry was posted in ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, Δημιουργική απασχόληση παιδιών, Μικροί εξερευνητές, ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε